Správa obsahu

Správa obsahu

Správa obsahu
10.2.2023

Správa obsahu webových stránek je klíčovým prvkem úspěšné internetové komunikace. Redakční systémy (CMS - Content Management System) se staly nedílnou součástí většiny webových projektů, protože umožňují efektivní a jednoduché spravování obsahu bez potřeby hlubšího programování. Pomocí redakčního systému je možné spravovat většinu obhové části webu (textu, články, obrázky, fotky, a další).

Obsah a vzhled

Systém pro správu obsahu naopak neumoňuje správu vzhledu webové stránky. O grafickou podobu se stará šablona webu, která má v sobě nastavenou grafickou podobu všech prvků webu (styly, barvy a velikosti základního textu, nadpisů nebo odkazů, vzhledy tabulek odrážkových seznamů, odsazení apod). Tyto grafické styly se také liší v závislosti na výstupním zařízení (počítač, tablet, mobil, ..) a je tedy velmi žádoucí, aby obsah neměl například barvu písma nastavenou napevno ale zobrazila se v závislosti na výstupním začázení (například na počítačí na tmavém pozadí bíle a na mobilním telefonu na bílém pozadí černě).

Nabídka služeb

Můžeme pro Vás vytvořit prezentační webovou stránku, eshop nebo internetovou databázovou aplikaci. Máme také zkušenosti s tvorbou vícejazyčných webů, mapových aplikací i her a optimalizací stránek pro mobilní telefony.

Dlouhodobě vyvíjíme redakční systém (který používáme ve většině našich webových projektů), jehož hlavním cílem je příjemná správa obsahu webu přímo zákazníky. Takovýto systém pak můžeme snadno rozšířit o specifické potřeby přímo na míru.

Je také možné se s námi domluvit na správě nebo úpravách Vašeho současného webu.

Cena webu

Cena každého webu se vždy odvíjí od Vašich specifických požadavků a domluvy. Menší prezentační weby se mohou orientačně pohybovat mezi 7.000 a 15.000 Kč, e-shopy nebo databázové aplikace pak řádově mezi 20.000 a 50.000.

  • 31.7.2023

    Nejnovější článek na webu

    Nejnovější článek na webu

    Tento text představuje nejnovější článek na webu. Články (někdy také aktuality, novinky, příspěvky) mívají na webu jinou roli než statické stránky. Webové stránky s nimi pracují dynamicky, umožňují...